U zocht Oud Hollandse Spellen Klundert? Dan bent u bij JD Verhuur aan het juiste adres, wij verhuren diverse Oud Hollandse Spellen. Bij JD Verhuur kunt u ook allerlei andere feestbenodigdheden huren, zoals Springkussen, Partytenten, Skydancers, Party verhuur materialen, Tafels & Stoelen, Geluidinstallaties, Bars & Taps, diverse ballon creaties en nog vele andere mogelijkheden. JD Verhuur werkt in en verhuurt o.a. in Roosendaal, Bergen op Zoom, Etten Leur, Breda en omliggende woonplaatsen.

mens-erger-je-niet-jdspelverhuur

mens-erger-je-niet-jdverhuur

OUD HOLLANDSE SPELLEN KLUNDERT

Al jaren lang worden Oud Hollandse spellen gespeeld in cafés en kroegen. Er zijn inmiddels computer games en spectaculaire attracties maar Oud Hollandse spellen zijn nog steeds bijzonder populair. Ze worden gespeeld tijdens een verscheidenheid aan evenementen, van een bedrijfsborrel tot een buurtfeest, op een camping of school en van een jaarmarkt tot familiefeest. Bekijk het assortiment van JD Verhuur en klik dan hier voor meer info.

Geeft u een feestje? Dan bent u bij JD Verhuur in Roosendaal aan het juiste adres!

JD Verhuur heeft onder andere een heel breed assortiment aan Oud Hollandse spellen, maar JD Verhuur verhuurt meer dan alleen spelletjes. Ook voor allerlei feestbenodigdheden kunt u bij ons terecht. JD Verhuur levert springkussens, (sta)tafels, feesttenten, verwarming, geluidsapparatuur, ballondecoraties en nog veel meer.

xl-shuffle-jdspelverhuur

xl-shuffle-jdverhuur

 

JD Verhuur heeft vele Oud Hollandse Spellen. De Oud Hollandse Spellen zijn zeer gevarieerd en te huur in allerlei soorten en maten. Voor ieder feest of evenement hebben wij een passend aantal oud Hollandse spelen.
Met het verhuren van Oud Hollandse Spellen is Faes JD Verhuur al meer dan 10 jaar geleden begonnen in Roosendaal. Het assortiment bestaat momenteel uit hele oude spelen, maar ook uit een aantal nieuwere spelen.

Ons assortiment wordt continue uitgebreid met diverse ‘nieuwe’ Oude Hollandse Spellen.

Ga ook eens terug in de tijd met deze gezellige en ouderwetse spelen. Ook kinderen zijn helemaal weg van de Oud Hollandse Spellen waar u vroeger mee speelde!

Oud Hollandse Spellen Klundert, BEL 0165-853502 of mail naar info@jdverhuur.nl of reserveeer ONLINE!